ALGEMEEN

10-2-2019
MA1 en MC1 zaalkampioen!!!

In navolging van MB1 afgelopen zondag, zijn dan ook vandaag onze MA1 en MC1 zaalkampioen seizoen '18/'19 geworden. Voor MA1 kon het eigenlijk al niet meer mis gaan door de enorm opgebouwde voorsprong, maar moet het dan toch nog maar even gebeuren. MC1 heeft er een bloedstollende wedstrijd voor moeten spelen en een verlies om moeten zetten in winst, om de trofee dan uiteindelijk toch mee naar huis te mogen nemen.

Ongelooflijk trots op de meiden, de coaches en de trainer.

Wat een prestatie, van harte gefeliciteerd!

16-1-2019
Bovelander hockeykamp een tussenstand

Zoals begin december van het afgelopen jaar al medegedeeld, willen we heel graag voor onze jeugd het Bovelander hockeykamp naar Ommen toe halen. Al 20 jeugd spelers, voornamelijk vanuit de B, C’s en D’s, hebben zich hiervoor opgegeven, er zijn echter nog een aantal aanmeldingen nodig om het door te laten gaan.

Mocht je geïnteresseerd zijn en nog wat extra informatie willen hebben, check dan even het bericht over dit kamp wat we eerder op de site en op LISA hebben gepubliceerd. Maar wil je je opgeven ga dan naar www.bovelander.nl/minihockeykamp/ voor alle 6 t/m 9 jarigen, of naar www.bovelander.nl/junior-hockeykamp/ voor alle 10 t/m 15 jarigen.

Het beloofd echt een prachtig 3-daags kamp te worden met een waanzinnig programma, dus geef je snel op!!

12-1-2019
LISA app push-notificatie en meer.....

De LISA app is eind vorig jaar geheel vernieuwd, dat kan niemand zijn ontgaan. Wel zijn er aantal zaken op de achtergrond verandert die van invloed kunnen zijn op het gebruik ervan.

Allereerst de push-notificatie berichten. Deze worden in de nieuwe app niet standaard meer vertoond, waardoor je zaken kunt missen die wél op de app worden geplaatst. Niet alleen moet je (IOS) onder de algemene instellingen van de iphone het gebruik van push berichten aanzetten (Instellingen, HockeyApp, Berichtgeving), maar ook in de LISA app zul je eea moeten aanpassen. Open de HockeyApp, ga naar het tab-blad "Profiel” en selecteer de "Instellingen” button rechtsboven in het scherm (zie bijlage). Hier heb je de mogelijkheid om een aantal instellingen aan te passen, waaronder het vertonen van push-notificaties in relatie tot clubnieuws. Zet deze dan ook op "aan”, zodat je niets meer mist.....😉

Voor alle "hardcore” zaalhockey fans (spelers, coaches, trainers en ouders) is er extra sectie in de LISA app geplaatst, genaamd "Hockeyfood”. Hockeyfood kun je vinden in de app onder het tab-blad "meer”. Hierin staan veel interessante tips, tricks, filmpjes en wordt wekelijks ge-update met nieuwe content gedurende het zaalhockey seizoen.

Ook is het digitaal wedstrijd formulier gewijzigd, met name omdat de KNHB op de achtergrond overgestapt is naar een andere digitale omgeving genaamd "Hockey Weerelt”. Deze overgang heeft al wat voeten in de aarde gehad en zal dit hoogstwaarschijnlijk de komende periode ook nog wel hebben. Eén van de zaken die verbeterd is is het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF), welke je kunt vinden onder het tab-blad "meer” in de LISA app. Eenmaal ingelogd in de LISA app hoef je vanaf nu niet meer apart in te loggen in het DWF, je wordt als coach of scheidsrechter automatisch herkent en kunt uitslagen of teamindelingen aanpassen.

Mocht je problemen ervaren met inloggen, heb je nog aanvullende vragen over de app of de werking ervan, òf ben je je login gegevens kwijt, stuur dan even een berichtje naar [email protected] Ik help je er graag mee.

Ruud