Nieuwsoverzicht
ALGEMEEN

14-10-2018
webshop MHCO
 
Beste Leden,

met de komst van onze nieuwe sponsor PRINS SPORT uit Ommen, hebben we ook een heuse webshop waar je je eigen kleding kunt bestellen voorzien van ons logo en wellicht je eigen naam, leuk voor Sinterklaas !

Daarnaast zijn we druk als bestuur de website op korte termijn geheel te vernieuwen waar dan ook een mooie banner zal komen direct naar de webshop. Bijgaand alvast de link

Het bestuur

 

13-10-2018
Job well done!!
 
Het heeft alles bij elkaar even geduurd, maar het resultaat mag er zijn. Na maanden van voorbereiding (😉) hebben we diverse zaken dan eindelijk verandert in het clubhuis. 

Zo is de tv naar boven gegaan, zodat daar door trainers en coaches ook met beeld materiaal gewerkt kan worden. Is er een nieuw hockeyveld whiteboard opgehangen, waardoor er ook weer op normale wijze tactisch onderricht kan plaatsvinden. En heeft de deur naar de gang een rooster gekregen, zodat de lucht beter door het hele clubhuis kan circuleren en naar verwachting de warmteverdeling tussen clubhuis en kleedkamers ook wat meer gelijk zal worden.

De grootste verandering betreft echter het clubhuis zelf (zie bijlage), chique is misschien wel het goede woord. Graag wil ik de vrijwilligers van vandaag, Winold Boes, Thomas van der Veen, Jonathan Garbutt, Carla Kwant en Jakob van Ommen, heel hartelijk danken voor al het werk dat vandaag is geleverd. Een prestatie van formaat en resultaat om echt trots op te zijn!

Ruud
 


Bijlage: img_2790(1).jpg

8-10-2018
Schoolhockey....
 
Om actiever nieuwe leden te gaan werven heeft Ageeth Blomsma, op verzoek van het bestuur, zich de afgelopen periode ingezet om op de club schoolhockey te organiseren. Afgelopen donderdag 4 en vrijdag 5 oktober was het zover en is er, voor de groepen 3, 4, 5 en 6 van de basisscholen "het Palet” en "Kardoen”, een gymles vervangen door een korte intensieve hockeyclinic.

In 7 blokken van 45 minuten hebben we uiteindelijk zo’n 160 kinderen kennis laten maken met hockey. Van "hoe hou je een stick vast”, "stoppen/slaan” tot "slalommen en schieten op goal” kwamen voorbij. Twee hele intensieve dagen, waar ik in ieder geval Bert Schoo als medetrainer nogmaals heel hartelijk voor wil bedanken.

Het was prachtig weer en de kinderen hebben zichtbaar genoten. Na afloop hebben ze allemaal een flyer mee naar huis gekregen, die Stefan Meijerink van jouw printshop had aangeleverd. Daarop staat een uitnodiging om te komen proefhockeyen, nu maar hopen dat het ook daadwerkelijk voor concrete aanwas zorgt.

Wat ons betreft sowieso voor herhaling vatbaar,
Ruud
 

28-9-2018
Grote Clubactie weer van start.....
 
Afgelopen 15 september is de landelijke Grote Clubactie weer officieel van start gegaan. Ook wij doen daar als club, net als voorgaande jaren, weer aan mee. De boekjes met loten zijn verspreid onder de verschillende teams, zodat iedereen weer zoveel mogelijk loten kan verkopen. Een groot deel van de opbrengsten gaan rechtstreeks naar de club toe. Extra inkomsten, waar vast weer iets goeds mee kunnen doen.

Met de loten zijn vele prijzen te winnen (zie www.clubactie.nl), maar ook voor jezelf loont het om zoveel mogelijk loten te verkopen. Net als vorig jaar is er weer een mooie prijs te winnen voor degene de de meeste loten heeft verkocht.

het bestuur
 

22-9-2018
Nieuwe LISA app beschikbaar.....
 

Onlangs heeft LISA een nieuwe LISA app gelanceerd die nu voor iedereen, IOS en Android gebruikers, te downloaden is vanuit de betreffende app store of automatisch zal worden geupdate. Hieronder staan de grootste wijzigingen vermeldt. Weet echter dat nog niet alles gelijk vlekkeloos verloopt en dat er gaandeweg de tijd dus nog wat "bug fixes” doorgevoerd moeten worden. 

Belangrijkste is dat je, nadat je de app hebt geinstalleerd, opnieuw zult moeten inloggen. Mocht je je inlogcode kwijt zijn, dan kun je die opnieuw aanvragen door een berichtje te sturen naar [email protected]

We hopen dat de nieuwe app daadwerkelijk de verbeteringen gaat brengen die zijn beloofd en waar ook wij als club behoefte aan hebben.

Groet, Ruud


De grootste wijzigingen ten opzichte van de huidige app zijn:

 • een nieuw design, met ondersteuning van de meest recente telefoons
 • doorgeven van presentie op familie-niveau
 • direct kunnen doorgeven van presentie in de timeline
 • het kunnen toevoegen van favoriete teams aan de timeline (ook van andere clubs)
 • het kunnen verbergen van bepaalde teams in de timeline
 • meer informatie over de locatie van trainingen en wedstrijden (adres- en zaalinformatie), ook direct in de timeline
 • betere overzichten van recente uitslagen

Wat zit er nog niet in?

Een aantal functionaliteiten zijn nog niet beschikbaar:

 • de gastlogin. Je moet dus inloggen met je lidnummer en wachtwoord (zie hieronder)
 • hockey.nl-nieuws
 • push-notificaties
 • bierpot-beheer en takenbeheer.

In de eerst volgende update worden deze zaken ook toegevoegd.

Hoe kan ik inloggen? 
Inloggen doe je met je lidnummer en wachtwoord. Je lidnummer kan je terugvinden op de contributie-nota van de club. Als je je wachtwoord niet meer weet, kan je via de optie 'wachtwoord vergeten' je wachtwoord opvragen.

Mocht je nog meer vragen hebben over de app, dan kan je de meeste informatie terugvinden op
www.lisa-is.nl/nieuwehockeyapp. We zullen de komende weken ook via de site laten zien wat je met de app zoal nog meer kan doen. 

 

16-7-2018
Prins Sport nieuwe kledingleverancier MHCO!
 
Nadaat we de afgelopen jaren Reuvers te Zwolle als clubsponsor voor onze kleding, sokken en andere aanverwante hockey zaken hebben gehad, zijn we tot groot genoegen afgelopen week met Prins Sport te Ommen een langdurige verbintenis aangegaan. Beide partijen zijn zeer verheugd dat we sinds lange tijd weer lokaal terecht kunnen voor alle zaken op het gebied van hockey. Reuvers zijn wij zeer erkentelijk voor de afgelopen jaren, zeker op het moment toen Telstar failliet ging en we uit de brand zijn geholpen met een grote hoeveelheid reeds bestelde trainingspakken. Reuvers richt zich sinds dit jaar op andere sporten dan hockey, waardoor er een natuurlijk moment ontstond om met een andere partij een nieuw contract aan te gaan.

 

Afgelopen week is tussen Prins Sport en onze club het een en ander geformaliseerd. Het betreft een voor beide partijen mooie en langdurige overeenkomst, waar we als club in ieder geval erg gelukkig mee zijn. Binnenkort wordt de website van MHCO uitgebreid met een webshop, waarmee onze leden direct MHCO benodigdheden kunnen bestellen, bedrukken etc. Een hele mooie en welkome aanvulling. We kijken als bestuur in ieder geval uit naar een vruchtbare samenwerking!

 

Goede zomervakantie en tot in het nieuwe seizoen op het hockeyveld,


Het bestuur