Funckey Hockey

MHCOmmen zette een aantal jaren geleden haar poort open voor kinderen uit de leeftijdscategorie 4/5-jaar. Dit is een gevolg van het feit dat veelal oudere broers en/of zussen al lid zijn van MHCO. De kinderen zijn enthousiast om te bewegen en wij willen als vereniging graag een jongere doelgroep aanspreken.

De trainers zijn Carla Kwant en Jouwert Turkstra en zij bieden elke woensdag van 18.00-18.30 Funkey Hockey aan. Dit is een lesprogramma voor de nieuwe categorie Junioren G. Dit is de categorie 4/5-jarigen. Bij MHCOmmen noemen we deze enthousiaste groep ook wel de kabouters

Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variëteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van 4/5-jarigen. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen. Daarnaast laten we de kinderen ook kennis maken met de hockey sticks en maken zij tijdens de lessen gebruik van knotshockeysticks en ringhockey.

Wil je het een keer proberen? Kom op de woensdag langs en hockey gezellig met ons mee. Of stuur een mailtje naar [email protected] en wij sturen je nog meer informatie toe over Funckey Hockey voor kabouters!!!!