Schoolsportdag 2022 Ommen
23-9-2022  |
Op donderdag 22 en vrijdag 23 september is, in het kader van het Nationaal Sport en Preventie Akkoord, voor de tweede maal op rij een sportdag georganiseerd voor de groepen 7 en 8 van alle basisscholen in de gemeente Ommen. Ruim 400 leerlingen kunnen tijdens deze twee dagen kennis maken met diverse sporten, zoals tennis, volleybal, atletiek, voetbal en uiteraard ook hockey.

Speciale dank aan Roos Stokvisch, Mette Keijzer, Tessa Brama, Josephine Garbutt, Isa Beldman en Winold Boes, zij hebben alle kids in groepen van 30 telkens een half uur voorbij gehad. Uitdagend om zulke ongeoefende groepen "even " kennis te laten maken met onze sport, maar zichtbaar zag je de kinderen genieten van deze leuke activiteit. Ook leuk om diverse jeugdleden als leerling voorbij te zien komen, hopelijk hebben zij hun enthousiasme voor de sport een beetje over kunnen dragen aan hun klasgenootjes.

Bijlage: Sportdag2022.jpg