Wisseling van de wacht....
29-9-2018  |
Het was voor de zomerstop al aangekondigd, afgelopen dinsdagavond waren Ellis Roeten en Oskar Brouwer voor de laatste maal aanwezig bij de reguliere bestuursvergaderingen van de club. Ellis wilde er na 3 jaar en twee verschillende besturen liever een punt acher zetten, een beslissing die we respecteren. Voor Oskar zat zijn termijn er nog niet op, maar leek het hem beter om zich vol toe te leggen op het coachen en ondersteunen van zijn 3 meiden. We zijn beiden zeer erkentelijk voor al het werk en bovenal de tijd die ze belangeloos in de club hebben gestoken als respectievelijk secretaris en wedstrijdsecretaris.

Met het vertrek van beiden zijn er vacatures ontstaan. Gelukkig hebben we er één al weten in te vullen met de komst van Winold Boes, hij stelt zich hierna aan je voor. Een ander zit reeds in de pijplijn, beiden zullen tijdens de aankomende ALV ter goedkeuring worden voorgelegd aan de leden. Toch zijn we, voor een nog betere dynamiek en werkverdeling binnen het bestuur, ook nog op zoek naar een extra vrouwelijk bestuurslid. Mocht je interesse hebben of meer willen weten wat het zoal inhoudt, spreek één van ons aan of stuur een mail naar [email protected]

Introductie
Hoi, mijn naam is Winold Boes. 40 jaren jong en getrouwd met Anouk. Samen hebben we twee dochters, Demi (13) en Noa (10). Beiden zijn lid van MHCOmmen en spelen in respectievelijk MC2 en MD1.

Twee jaar geleden 2016/2017 benaderd door Jos Smudde of ik niet interesse zou hebben om een team te willen coachen. Had toen de tijd langs de lijn al een beetje gezien wat het coachen inhield. Natuurlijk hoefde ik daar niet zo lang over na te denken. Zo dus begonnen bij de MD3, direct een uitdaging om met de dames als elftal op een groot veld te spelen. Iets waar ik nog steeds erg veel plezier aan beleef om ze te coachen en samen met Jan van den Berg ook te trainen.

Vind het verder erg prettig om bij deze club betrokken te zijn, in welke vorm dan ook. Mag graag ook met mijn handen bezig zijn, dus vandaar ben ik ook actief in de accommodatie commissie. Voor nu kijk ik er naar uit om als wedstrijdsecretaris aan het werk te gaan en dit bestuur verder te versterken, super leuk.

Gr Winold

Bijlage: 6E4930B3-56D1-4B70-8929-8EFE020E3836.jpeg
Thomas van der Veen, 30-9-2018 @ 22:29:14
fijn dat je er bij bent gekomen.. en je mag best een keer aankloppen als je vragen hebt.